D-HOUSE Kft. bemutatja a Vecsési Újvilág LUXUS lakóparkját

Slide 1 Slide 2 Slide 3

PROJEKT LEÍRÁS A SORHÁZHOZ

Örömmel köszöntjük társaságunk honlapján, a barangoláshoz kellemes időtöltést kívánunk.

 

Saját otthonunkba belépni csodálatos dolog. A lakás kiválasztásához vezető út azonban komoly és felelős döntések sorozata, amely döntések során tudjuk, hogy nincs könnyű helyzetben.

Engedje meg, hogy tájékoztatónkkal segítsük a választásában, hiszen a jövőbeli lakása talán egy életre az otthona is lesz.
A választás során nem elegendő csupán a vételárat figyelembe venni, hiszen akkor lehet eldönteni, hogy az számunkra kedvező-e, amennyiben tudjuk, hogy a pénzünkért valójában mit kapunk.

Beruházásaink főként kertvárosi kerületekben és Budapest közigazgatási határához közvetlenül kapcsolódó városokban zajlik.
Ennek oka, hogy feltérképeztük az aktuális ingatlanpiacot, és arra a következtetésre jutottunk, hogy nagyon sok család és egyedülálló a főváros zajától távol, ugyanakkor elérhető közelségben szeretne letelepedni. Ezért választottuk helyszínül Vecsés települését..

Néhány szó építkezéseink helyszínéről: Vecsésről és új kertvárosi részünkről, mely Budapest határától, az Üllői út végétől pár percnyire terül el.

Vecsés sokak számára a savanyúságról és a nagy számban itt élő sváb lakosságáról ismert. Az itt élő emberek segítőkészek és barátságosak.

A terület elhelyezkedése rendkívül sok lehetőséget rejt magában. A közlekedés kitűnő! Gyál felé haladva az M0-ás autóút újonnan megépült része pillanatok alatt elérhető és rajta keresztül az M5-ös autópálya is.

10 perc autózással elérhetünk az AUCHAN, KIKA, DECHATLON, BRICHOSTORI, ELEKTRO WORLD áruházakhoz.

A repülőtér felé haladva a Ferihegyi gyorsforgalmi út és a 4-es főút is gyorsan elérhető. Tömegközlekedés szempontjából a közelben buszmegálló, és pár perc sétával a vasútállomás is megközelíthető.

Az infrastruktúra nagyon fejlett, amire nagyon jó példa, hogy a közelben már most üzemel egy CBA közért, szépségszalon, internet-kávézó, zöldséges, étterem, és van egy nagyobb CBA áruház is, mellette egy OMV benzinkúttal.

A vecsési business park tőszomszédságában 2007. szeptemberében átadásra került egy újabb bevásárló-, kereskedelmi egység és pénzügyi szolgáltató központ, melyben többek közt TESCO, OBI és több bank is működik.

Az elérhető szolgáltatások körét bővíti a CBA áruház, ALDI, OMV szomszédságában felépülő szabadidőközpont is, mely fitness termet, szépségszalont, uszodát, squash- és számos egyéb lehetőséget biztosít mintegy 4.000 m2 alapterületen a kikapcsolódásra vágyóknak.
A beruházás megkezdése 2017 a várható átadás: 2017 vagy 2018 tavasza.

A városban számos iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő és étterem működik, valamint nagyon jó minőségű termálvíz található, és folyamatosan új szállodák épülnek. Az új rész kialakítása a XXI. század igényeinek megfelelő.

Hangsúlyosan kertvárosias beépítésű ! Teljes közművesítettség, térköves útburkolat, föld alatt elhelyezett elektromos ellátás, és a napjainkban nélkülözhetetlen telefon, kábel tv, internet szolgáltatások mind elérhetőek.

Szerintünk az ideális lakás amellett, hogy jó közlekedésnél fekszik, praktikus elrendezésű, megbízható kivitelező által, megfelelő minőségben épül, rendelkeznie kell azzal a tulajdonsággal is, hogy a mai igen magas szolgáltatási árak mellett mégis alacsony költséggel fenntartható.

Beruházásunk során Vecsés településén, 42 családnak biztosítunk lakást.

Az épületek a BAU-HAUS stílusban a mai kornak megfelelő, modern építészeti igény, az elvárt kiemelkedő minőség, a gazdag felszereltség, és mindezen feltételek ellenére, a piacképes ár és olcsó üzemeltetés jegyében lettek papírra vetve.

A település adottságai és fekvése, továbbá az épületek formavilága arra ösztönzött bennünket, hogy ez a sorház egy kicsit térjen el a hagyományos és szigorúan vett ”megépítem és majd valaki megveszi” jellegű üzleti elgondolástól.

A szemléletünk jegyében a lakásaink vételárát úgy alakítottuk ki, hogy abba beletartozik:

  • 5*-OS LUXUS SORHÁZ !
  • ENERGIATAKARÉKOSSÁG !
  • PRAKTIKUSSÁG !
  • KÉNYELEM !
  • MINDEN LAKÁSHOZ ERKÉLY, VAGY TERASZ !
  • MINDEN LAKÁSOKHOZ ÖNÁLLÓ KERTRÉSZ !

Ami ezekben nagyon fontos, hogy ezt a kialakított luxus környezetet csak a sorházban élő emberek tudják használni. A lakópark területe az utcától teljesen el lesz zárva, így a megóvásáról az ott élő emberek tudnak gondoskodni.

Reméljük, hogy rövid ismertetőnkkel felkeltettük érdeklődését. Kérjük, hogy konkrét ajánlatainkat tekintse meg honlapunkon vagy irodánkban.

NYITVATARTÁS

Előre egyeztetett időpontban. Kérem hívjon telefonon.

ÉRTÉKESÍTÉSI IRODA

2020 Vecsés, Dózsa György út 69.

TÉRKÉP

KAPCSOLAT

Mobil: +36 (30)491 1566

Email: ujvilaglakopark@freemail.hu

Fax: +36 (1) 285 4206